ISACA Συνέδριο για την ασφάλεια στο διαδίκτυο

22/10/2015 17:52

Διοργανώνεται στις 24 Νοεμβρίου με θέματα το «Cyber Security» και το «Big Data and Privacy»

 

Για 5η συνεχή χρονιά το Ινστιτούτο Ελέγχου Συστημάτων Πληροφορικής (ISACA Athens Chapter), με την αρωγή της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και τη συμμετοχή του «Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών (European Union Agency for Network and Information Security - ENISA)» διοργανώνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στις 24 Νοεμβρίου 2015, συνέδριο με βασικούς θεματικούς άξονες «Cyber Security» και «Big Data and Privacy».

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο εν ενεργεία διεθνής πρόεδρος του ISACA International, Χρήστος Δημητριάδης, καθώς και η εν ενεργεία διεθνής αντιπρόεδρος του ISACA International, Rosemary M. Amato. Το συνέδριο έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και τελεί υπό την επιστημονική επιμέλεια του καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Δημήτρη Γκρίτζαλη.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο «Cyber Security Fundamentals», στις 23 και 25 Νοέμβριου στο Συνεδριακό Κέντρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, με σκοπό την απόκτηση της σχετικής επαγγελματικής πιστοποίησης του ISACA, CSX Fundamentals Certificate.

Το εν λόγω σεμινάριο και η πιστοποίηση απευθύνεται σε επαγγελματίες με αντικείμενο την ασφάλεια πληροφοριών που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους σχετικά με το cyber security και επιπλέον επιθυμούν να αποκτήσουν το CSX Fundamentals Certificate του ISACA, το οποίο προσφέρεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

pinakas

Δείτε περισσότερα στο https://www.isacaathensconference.gr ή επικοινωνήστε με την Ελληνοαμερικανική Ένωση στο 210-3680907 και στο training@hau.gr.